Kogänget

Så här såg de ut för nån vecka sen när jag klev ut på verandan och kikade ut över koflocken.


Kan det inte alltid vara sommar!


Regn och åter regn...De bara regnar hela tiden.  Finns inte så mycke att göra då.
De blir väl hagarbete. Flyttade korna igår så nu ska jag gå och ta bort deras gamla hage.
Kan de inte bli fint väder snart!!

Lånat NY traktor

I fredags for jag till Manfreds Maskin i Råneå för att hämta deras demo traktor som jag skulle få låna hem till på onsdag. Ja fick köra hem den själv eftersom de inte hade fått tag i nån åkare som kunde köra ut den till oss innan helgen.
Jag var inte imponerad av den vid första ögonkastet, ja tänkte bara att "shit, den är ju för liten" började ju nästan ångra att vi ens skulle ta hem den för ja tyckte den var på tok för liten. 90 hästar men pytteliten... den kommer ju stå på nosen när den lyfter en bal tänkte jag. MEN å andra sidan, inte tackar man ju nej till att gratis få prova en ny traktor! Så jag hoppade in i den, fick lite instruktioner och så bar de av :) 

Å snacka om att de var skillnad mot mina äldre traktorer!  Den gick ju som en dröm efter vägen!
Väl hemma satte jag igång och hämtade balar eftersom vi fick låna hem en balgrip oxå (den kommer bli kvar här på gården för en sån måste jag ha) 
Så 80 balar körde jag hem med den, hade tänkt hinna med att slå lite med den oxå, men de har ju bara regnat så de blev aldrig av.
Medan jag körde baltransporterna blev jag bara mer och mer kär i traktorn, ja skulle kunna sitta i den dag ut och dag in, jag t.o.m. längtar efter att få fara ut och köra mer med den.
Men i morgon måste jag köra tillbaka med den =(  Får se vad som händer sen. Men jag är sugen på den... Eller så en strörre... Eller så ingen alls... har mycke att fundera över.Tripp till Maria

I helgen var jag, Emma och Jennifer och hälsade på Maria, hennes sambo Christian, deras dotter Aimee och deras lilla leonbergervalp Costello.  De har flyttat ut på landet till ett hus utanför gunnarsbyn och håller på att rusta för fullt. Ska bli så kul att se hur de kommer bli när allt är klart!  Vi hade iallafall jättetrevligt, var längesen alla vi tjejer var samlade hela gänget.

Jag blev sååå kär i deras valp Costello! Han är ju samma ras som min Nelly så nån gång i framtiden kanske det blir valpar =) Tog några bilder med mobilen.


Sötbabyn
Maria och Costello


RSS 2.0