Fester!

På juldan var jag och Elin festsugna, vi hade tänkt fara på Western farm men när vi skulle köpa biljetter så var de redan slutsålda! Surt!!  Så vi bestämde oss för att gå på återvinningen istället, alltså Olivers! Ingen av oss hade varit där tidigare så de var kul att va på ett nytt ställe, dock kan ja hålla med om att det är en riktig köttmarknad där...som Elin liknade det; är man ensam på dansgolvet så blir man attakerad av fulla zombies som bara har en sak i huvudet. Men kul hade vi iallafall även om jag råkade ta nån grogg för mycke som vanligt.

här häller vi i oss inför kvällen!

Utgång!


Fredag blev det fest med Emma, syrran å Linda :)  Förfest i Emmas å kims nya lägenhet och sen utgång på olivers igen.
Den kvällen kom det fram en stammis och frågade vilka vi var eftersom han inte sett oss på olivers tidigare! Hjälp!  Innan man skulle börja känna igen folket på krogen, då äre illa =P  Vi hade en riktigt kul kväll, skrattar fortfarande åt de där karlarna som Emma träffade i kön på väg ut, de var riktigt festliga :) Å så fick ju emma en sån fin kommentar av en riktig kvinnojägare som tyckte hon var lik Carola hehe!  Synd bara att dj Micke (från big brother) inte ville spela nån av låtarna jag önskade, har ja så kass smak! Kanske är dags att uppdatera spellistan!


Emmas coola lampa! I love it!


Jag, Linda, Emma å syrran :)


Me and Linda!


Nelly & Costello

I kweel var ja å Nelly långt ut på vischan och hälsade på Maria och Christian, deras dotter å hunden :)
Alltid lika trevligt där :) Ska försöka ta mig dit oftare, speciellt nu när jag upptäckt att de faktiskt inte är så långt mellan oss. tidigare har ja alltid haft vänner med mig från stan och därifrån brukar de ta länge att köra.


Voffsingen är samma ras som Nelly och ca ett år yngre. Fatta så stor han kommer bli när han är färdigväxt!
Äntligen fick Nelly busa med nån i samma storlek!

Ännu mer Ebba :)

Idag hade jag en medhjälpare i stallet :) Ebba älskar att hänga med ut i stallet och mocka å titta på kaninerna.
Får en känsla av att de är nå hon är van att göra hemma hos mamma, eller hur Linnea ;) hon blir nog en riktig hästtjej precis som sin mamma!


Både Ebba å Nelly tycker de är jättespännande att kolla på kaninerna =D

Faster å Ebba

Ja å Nelly

Mata kissarna är kuul!!

Julbord i byahuset

I helgen hade vi vårt julefirande i byahuset. Ja var med i gruppen som ordnade julmaten så vi har haft några hektiska dagar när vi köpt in all mat, planerat och fixat och tillagat, blev rätt mycke att göra eftersom vi blev hela 80 pers!  De blev iallafall lyckat och jag fick min efterlängtade julmat :) Kommer bli tungt det här att försöka gå ner några kilon så jag kommer i alla mina jeans. Just nu är det jobbigt att få igen knapparna kan ja lova haha =) tror ja får spara bantningen till efter jul!! känns inte så motiverat att börja med nå sånt nu...

Har bara hunnit med två julbord i år.... Lrf ungdoms och så byahusets. Ja vill på fler! De är ju så himla gott, men tyvärr verkar ingen av mina vänner ha samma aptit på julbord som jag =/
Får väl nöja mig med julafton då.

Tog några bilder på söt Ebba (brorsans å linnos dotter) som jag bara måste lägga upp =)


Sötaste Ebba!


   


Fick en julklapp av tomtenSyrran, brorsan, Linnea å Ebba :)


Sthlm

I torsdags åkte jag å syrran till Sthlm för att hälsa på vår kusin Camilla å hennes man Micke.
Fick äntligen se deras nyköpta hus i bromma, det var jättefint!  gångavstånd till tunnelbanan, stor tomt, och ett lungt område, helt perfekt för dem :)
Jag och syrran var ju inte direkt sena på att börja shoppa så de var väl de första vi gjorde när vi vaknade på fredan, sprang runt där bland butikerna tills klockan började bli kring fem, sen kom vi på att vi ju glömt att gå på systemet! Å vi skulle ju ut med jack den kvällen. Ja ställde in radarn på systemet och lyckades konstigt nog nästan hitta dit utan att fråga nån, de var som om ja kunde lukta mig till spriten haha skämt å sido, men vi hittade systemet och fick köa in =/  snacka om att ja saknade lugna luleå då... hur ofta får vi stå i kö för att komma in??

Käkade god middag med Camilla å Micke och fick oss några stänkare av micke som är en höjdare på att blanda drinkar =D  sen var de bara att rusa till tunnelbanan!Jag och syrran i tunnelbanan =)Blev sena till Jack men vi hann med lite förfest hos honom och han fixade som vanligt Emelies makeup :) Jättefint blev det!


Jack fixar :)


jag å Jack

Sen började vi vår långa vandring till krogen, ja tror vi gick genom halva stan! Ja var så less på att gå så ja var tvungen att köpa lite tröstchoklad i en kiosk. Fyllde hela väskan på chokladkakor och gick där å åt medan syrran å Jack rusade på... Väl framme så hann ja bara dansa till några låtar sen mådde ja så illa av all choklad så ja var tvungen att gå ut å ta frisk luft....Hängde där på klubben ett tag sen ville jag (tråkmånsen) hem.

Blev rädd för några invandrar killar i t-banan då min fantasi skenade iväg hehe, ja är i storstan för sällan tror jag bestämt =/

hemma i bromma råkade fylltrattarna sätta nyckeln i fel lås, alltså i ett hus som inte var kusinens utan hennes grannes.. huvaligen va tur att ingen var hemma där. Allt kan man då lyckas med haha.

Lördag blev de shopping igen å lugn hemmakväll vid tvn.

Söndag åkte vi ut till barkarby och hittade en massa märkesjeans för en billig penning, perfekt då ja knappt kommer i några av mina jeans längre.... usch har fikat för mycke på senaste tiden.

Hann följa med Camilla till stallet och träffa hennes häst oxå, han var så fiin :)
Kusin med sin häst
Tjugo i elva på söndagkväll gick planet hem, tror ni ja möttes av en glad hund!
Hon var så glad så hon råkade knocka mig så ja bet mig i tungan å fick en fläskläpp haha
knäppa hund! Katterna var oxå glada över att ja kom hem, de sov på mig hela natten =D
Borta bra men hemma bäst!


RSS 2.0