LRF ungdomsträff

Sådär, nu har jag varit på min första lrf träff. Jag blev förvånad över hur många det var som hade anmält sig till träffen, vi var närmare trettio stycken i väldigt blandade åldrar. Träffen började med ett studiebesök på en mjölkgård i piteå, där fick vi fika och sen smörgåstårta. Sen åkte vi vidare till pite havsbads hotell för årsmöte. Jag blev invald i styrelsen så nu har jag chansen att vara med och påverka och så får jag hänga med i vad som händer i lrf branchen. Kan nog bli rätt kul ändå. Efter årsmötet var det dags för bad och sen middag och show på kvällen.

Fick ju äntligen träffa Elin, en tjej som jag lärt känna via bondeliv.se och hon var precis så trevlig och glad som jag hade hoppats på, så vi kom bra överrens direkt :)  Delade rum med henne så vi hade vår egna lilla förfest efter årsmötet. Tog oss en liten stänkare innan vi gick för att bada och sen efter badet när vi skulle göra oss festfina kom även Linda och Edita och förfestade. Lagomt lulliga gick sedan hela tjejgänget ner till grabbarna som busvisslade när vi tågade in i baren haha förstå vad vi mådde gott :) 
Sen var det julbord!  jag som hade längtat så efter julmat! Min tallrik var så fullproppad att det hade ramlat av mat om jag hade lastat på nå mer. Supergott var det! Satt där och surrade kring runda bordet, sen började Elin å jag gå till baren med jämna mellanrum. Fick med oss några av killarna på nån av svängarna, men annars var det vi som var kungarna i baren haha. Gjorde det stora misstaget och hade med mig mitt kontokort och jag kan säga det att jag vill inte veta hur mycke pengar som gick den kvällen!  Ångest! :) 
Slutet på kvällen har jag som vanligt lite svårt att minnas helt och hållet, men elin sa nånting om armbrytning och krypande i hotellrummet och de låter väl som nånting jag skulle kunna tänka mig att jag skulle kunna ha varit med på...hmm haha ja så kan de gå.

Vaknade dan efter i strumpbyxor och bh och smink under ögonen och tänkte , herregud så bakis ja kommer bli...  Men tro de eller ej, jag blev aldrig bakis. Å de är ta mig f'*n obegripligt!  Kan de vara så att julmaten räddade mig??
Efter utcheckningen ville en att jag skulle komma och blåsa i alkolåset i hans bil bara för att se hur påverkad jag fortfarande var. Ja blåste och döm om min och de andras förvåning när testet visade att jag var godkänd. klockan var ju bara strax efter elva och jag var redan körklar!?  Vi kunde snabbt konstatera att om t.o.m. jag blåste godkänt så kunde nog alla med gott samvete sätta sig bakom ratten och köra hem haha.

Det var den träffen det... Jag är iallafall helnöjd. Tycker det var en bra planerad träff, behövs fler sånna! är så kul att träffa folk i samma branch :)

Uppdatering :)

Hoppsan nu var det ett tag sen jag skrev igen.. Har haft ruskigt fullt upp. Hagar som ska plockas bort, balar som ska hämtas hem och sväm som ska spridas (mest bara för att få ner nivån i brunnen eftersom det läkt in en hel del vatten) maskiner som måste tvättas och ställas in, är FORTFARANDE inte klar med det. känner paniken. Hetvattenstvätten har slutat värma så nu kommer bara kallvatten så idag stod jag och rengjorde slåtterkrossen i kallvatten =( den blev givetvis inte alls lika ren och fin som den brukar och mot slutet var det så kallt att allt ville på att frysa fast på en gång. Fan att man ska va så sen med allt! 
För övrigt tycker jag de är rätt skönt att det börjar frysa på nu... det är inte lika lerigt och jävligt i hagarna och lättare att hålla rent där. Och snart blir det ju mycke lugnare oxå när jag blivit klar med allt som jag hamnat efter med..
I helgen fick mina pållar en ny hästkompis, Totte ett svenskt halvblod som min grannes dotter Ida ska ta hand om i några månader. Han är jättefin, påminner om min stora kärlek Grosz till färgen, fux med vita strumpor och bläs. Så söt så!


Totte, ingen vidare bra bild ja vet, men de kommer fler sen :)Jag har fått hem den efterlängtade Valtran! 

En Valtra N101!  Den är som en dröm, känns helt perfekt =D  Det blir nog den här traktorn, bara jag och säljaren kan komma överrens om ett bra pris. Blir ju intressant med prisdiskussion till helgen när det är storkalas i lycksele på nå hotell som lantmanna har bjudit dit alla deras medlemmar på, swecon ska oxå dit och så en massa bönder. 450 st närmare bestämt! Så kul =)  Då är de bara att se till att jag inte dricker lika mycke som R så kanske ja kan få till ett riktigt bra pris haha =P 

På tal om partaj med lantmanna, var med om årets roligaste fest förrförra helgen då jag var hos syrran på avskedsfest för hennes kompis Jack som ska flytta söderut, vi hade jättetrevligt sjöng singstar och hällde i oss inför krogen, då fick ja nys om att lantmanna killarna (reservdels, säljare, mek å en bonde.) var påväg in mot stan till krogen och då bjöd vi in dem på förfest hos syrran. De blev superlyckat! Trots att de blev värsta krocken, syrrans killkompisar som var gay och så mina bondiga "grabbar" från lantmanna, tror ni vi var lite skeptiska på om de skulle funka, men de gjorde det verkligen och ja fick höra sen dan efter att mitt gäng inte hade varit med om nån så kul fest sen gymnasiet haha! så de var bra poäng! Vi hade så kul att vi nästan glömde bort att gå på krogen, men efter tolv drog vi ut och blev kvar där ute hela natten!


RSS 2.0