Påskkärringar :)

Brorsans och Maries döttrar är och hälsar på hos oss :)  Ja har skjutsat runt dem i traktorn och så har vi hunnit vara ut och rida en sväng oxå, men idag hann vi inte med nå ridning för hela dagen har gått åt till att vara påskkärringar :) Ja bjöd ner de söta små kärringarna till mig så ja fick ge dem deras påskägg.


Allmänt...


Ja å oskar var på ride för ett tag sen. Åkte på Claas visningen, fick oss en korv å provkörde jätten.
Innan det var vi hos Staffare och hälsade på, kul att åka iväg och surra med lite folk.


Kolla ekipaget.... pappas geniala idé *suck* vart får han allt från. Men effektivt var det. Vi fick hem alla balar som vi ville ha hem den dagen. Har kört hem nästan alla balar nu för ja kunde inte lämna dem på åkrarna nå mycke längre för snart smälter ju all snö bort och då kör ja bara sönder vallarna.Har än så länge fått 13 kalvar. Snart blir det fler!Hästarna fäller sin vinterpäls!! Ja är alltid täckt av hår när ja lämnar stallet för kvällen :)

Saknar Tartar (Totte)

Hoppas han kommer tillbaka!


Ja har blivit äldre...

Har hunnit fylla 25.... hade en liten byafest ihop med en kompis föräldrar som fyllde 45 och 55 eftersom vi känner ungefär samma byafolk så tyckte vi att vi skulle slå ihop oss och fira tillsammans. De blev riktigt lyckat och alla var jättetörstiga! Bålen bara försvann! Mer än 5 liter sprit gick åt haha! De togs tyvärr inte så många bra bilder. Ja sprang omkring å fotade gode många värdelösa bilder, men här är några som går att visa upp iallafall.


Johns arm kom med oxå =DHär börjar de vara onyktert haha


Sångfåglarna!

Kossorna i vinterskrud

Ja ger mig själv bakläxa i fotografering i vinter. Ja har fotat alldeles för lite! Men här kommer några vinterbilder på kossorna :)


RSS 2.0