Monty Roberts

Åh nu blev jag eld och lågor. Satt precis och läste i tidningen Lucky Rider om Monty Roberts, känd som mannen som lyssnar till hästar. Han kommer till Umeå den 11e maj och håller en heldagsclinic. Dit vill jag!!
Var dock ganska dyrt, men det är det värt. Jag vet hur inspirerad man blir av sånna där människor som har en speciell förmåga att kunna förstå sig på hästar, de är underbart att se!  Så nu har jag spridit detta till mina närmaste hästintresserade vänner och hoppas på att få med mig nån iallafall :)
image68image69Monty Roberts Sweden Tour 2008
Hästarna i mitt liv

HELDAGS CLINIC!
2 PRISKLASSER!!
12-18 ÅR 395 KR + ev ticnetavg.
VUXEN 695 kr + ev ticnetavg.
Helsingborg Fältrittklubb 3 maj 9.15-16.30
Ulla håkansson & Monty Rider tillsammansa

Umeå Ryttarförening 11 maj 9.15-16.30

En hel dag där Monty Roberts arbetar, tränar och löser hästars problem tillsammans med sina Instruktörer. Monty tar dig med på en oförglömlig resa i hästens värld med den unika Join-Up metoden och hästens språk Equus. Du får se hur Monty och hans elever arbetar & tränar hästar med Join-Up både från hästryggen och marken i en traumafri värld!

På Sweden Tour 2008 har du chansen att följa med en Heldag från uttagningen av hästarna på morgonen Läs mer om hästuttagning pdf -> till arbetet med varje häst. Monty har mick på sig under hela dagen och Ni har möjlighet att ställa frågor mellan varje häst. Det är en UNIK upplevelse att vara med under en hel dag! Förutom uttagningen av hästarna - där vissa hästar arbetas med direkt av Montys Instruktörer, arbetar Monty med 2 alternativt 3 hästar innan lunch. Montys Instruktörer/elever och ryttare svarar gärna på Era frågor under hela dagen. Shopen med Monty Roberts utbildningsmaterial är öppen under hela dagen och Monty svarar gärna på alla Era frågor.

LUNCH UPPEHÅLL mellan ca 12.30 - 13.30.

Under eftermiddagen visar Monty hur man applicerar Join-Up från hästryggen med ett par ryttare. Vidare arbetar Monty med 2 hästar varav den sista hästen ut är en svårlastad häst.

Upplägget är NYTT FÖR SVERIGE - en heldagsclinic med Monty Roberts på Flag Is Up Farm, Californien USA är få förunnat då Monty Roberts endast gör EN special clinic (Heldag) hemma per år för ca 30 personer.

CLINIC betyder:
"A meeting for the diagnosis of problems, or training, on a particular subject."
Från Wikipedia


Eftermiddags SHOW!
ETT PRIS OAVSETT ÅLDER:
350 KR + ev ticnet avg.
Helsingborg Fältrittklubb 3 maj 13.00-16.30
Umeå Ryttarförening 11 maj 13.00-16.30

Monty och hans elever tar dig med på en oförglömlig resa i hästens värld med den unika Join-Up metoden och hästens språk Equus. Du får se Join-Up både från hästryggen och marken och hur Monty arbetar & tränar hästar i sin traumafria värld! Ridmoment och minst två hästar arbetas med under eftermiddagens show. Monty har mick på sig under hela dagen och utbildar och guidar dig genom varje moment och häst. Dörrarna öppnas kl 13.00 då det är lunchuppehåll. Här kan Ni passa på att titta in i shopen som har Monty Roberts utbildningsmaterial. Monty börjar sitt arbete kl 13.30. Monty svarar gärna på Era frågor och signerar böcker efter sista hästen.


VIKTIG INFO!

· Biljetter köper på TicNet

· Clinicen är företrädesvis på ENGELSKA!

Sporadisk översättning.

· Rekommenderad ålder är FRÅN 12 år.

· HUNDAR EJ TILLÅTNA I BYGGNADEN! (Lämna ej hunden i bilen)

· Mat och dryck försäljning finns under hela dagen.

· Shopen tar cach/kort, dock ej Amex.

· Arrangemanget är innomhus.

· BLIXT ÄR EJ TILLÅTEN DÅ DETTA KAN STÖRA HÄSTARNA PÅ ETT FARLIGT SÄTT.

? VIDEO FILMNING EJ TILLÅTEN.

Kommentarer
Postat av: Heidi

Intressant!

Men dock dyrt, och en kylare som läcker på bilen. Och så vet jag inte hur det är med jobb den helgen :/ Attans :(

2008-04-24 @ 11:11:51
URL: http://blackrose.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0