Midsommarfest

De blev en liten midsommarfest ändå :)  Hade egentligen bara tänkt se film med Linda , men efter att vi fått en inbjudan av patrik och marie (några grannar) att komma dit där de var ca 15 pers så kändes de roligare att festa lite ändå. Så efter nån timmes förfest så styrde vi gammeltraktorn mot festen. Då hade vi även fått med oss grannen och hans kompis som glatt liftade i skopan eftersom de skulle åt samma håll för att mata hundarna och sen komma till festen de oxå.
Men när vi väl var framme så visade det sig att festen höll på att dö ut, men en av festdeltagarna (Daniel) bjöd hem oss på fest hos honom och hans tjej Elin, så de var bara att hoppa in i deras bil och förflytta oss till selet. Så där fortsatte festen :) Var riktigt kul faktiskt. Har däremot blivit väldigt dålig på att komma ihåg att fota på fester så nu har jag inga bilder och ja ska inte sno Lindas =PJag å Linda (dock gammalt kort)

Dan efter vaknade jag och Linda pigga och fräscha okej kanske inte pigga, men iallafall inte bakis! käkade frukost och sen tog vi Nelly med oss och gick för att se när killarna körde vattenskoter i västmarkssjön =D
Hoppsan här var de nån som trillade i :) Nelly är ju givetvis där direkt haha
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0