Vinter!

Ja är less på vargavintern. Vattenkoppar fryser, balplasten går knappt att få av, snön driver, fingrarna spricker av kylan och vinterjackan känns för tunn. Men så mitt i allt elände så tittar solen fram och då känns inte allt så där ruskigt förskräckligt längre. Ja slipper iallafall åka till stan och jobba =P och ja har en hejdundrandes bra värmepistol!!

Vi har ett tillskott i stallet! Shettisen Zakk! Wilma fick honom i julklapp!Zakk är helt underbart snäll mot sin matte och alla andra småtjejer som oxå vill va med!

Min fjording Rolle var inte alls glad när Zakk kom, han ville bara jaga ut honom ur hagen. Tror han var lite svartis, för han var inte lika elak när Tösen inte var i hagen. Men det gick fort över och nu är de som vilka bästisar som helst!


Rolle


Tösen


Nelly har fått en knäledsinflammation så i morgon åker vi för tredje gången till Öjebyns djurklinik. Hon är mycke bättre, men ska på, förhoppningsvis sista besöket i morgon.


Min älskade vovve


Fick årets första kalv idag. Kossan blev inte dräktig första året hon betäcktes, vilket resulterade i en medveten miss i planeringen. Men nu var hon dräktig och fick gå in i ladugården när vi såg att det började närma sig så nu ligger ko och kalv tryggt inne i en kalvningsbox. Tack och lov att ja har ladugården, hade inte velat att hon skulle fått kalven ute i den här kylan. Resten kommer kalva till våren.


Kommentarer
Postat av: Lena

Vad roligt att du skriver igen =). Ja vem är inte less på vintern??? Och all snö...och bara tanken på allt vatten som kommer komma av all denna snö :\ Gah!

2010-02-04 @ 23:30:30
URL: http://blogg.passagen.se/persgarden
Postat av: mli

åh! kul att se lite västmarksbilder=) ses snart! kram

2010-02-08 @ 23:28:47
URL: http://zzzmli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0